Inboedels opruimen

Huis leegmaken en opkuisen tot borstelschoon voor verkoop naar aanleiding van overlijden, opname in tehuis, ongeluk zoals woningbrand in regio’s Waregem, Kortrijk, Menen, Ieper, Poperinge

 

Leegmaken van huizen, appartementen, kantoren, loodsen, handelszaken enz. gebeurt doorgaans op vraag van familie of bewindvoerders bij overlijden of opname in een tehuis van de bewoners. Een pand verkoopt immers beter wanneer het leeggemaakt is en borstelschoon kan gepresenteerd worden. In een aantal gevallen zie je deze klus als nabestaande of familielid niet zitten wegens tijdsgebrek, onvoldoende transport en uitrusting ter beschikking, emotionele betrokkenheid enz. Het laten leegmaken van woningen levert tegelijk een aanzienlijke tijdswinst op met het oog op een verkoop. We werken snel en efficiënt omdat we daar de middelen toe hebben en natuurlijk ook door de ervaring met inboedels opruimen.

Wij van DVH zijn er de geknipte partij voor. We beschikken over grote of kleine vrachtwagens en eigen personeel, containerdienst, meubelliften, tools zoals trappenstappers, elektrische steekkarren, alaam, parkeerborden, inpakmateriaal enz. Als familiebedrijf uit de eigen regio hebben we de reputatie klantgericht te werken. Op voorhand maken we afspraak om de opdracht in detail te bespreken: wat wenst u te behouden, welke spullen hebben nog marktwaarde, wat zoal komt in aanmerking om op tweedehands te zetten of naar de kringloopwinkel te brengen en tot slot: hetgeen overblijft is voor de recyclage. Demontage doen we oordeelkundig. De sortering gebeurt aan de bron. Het transport is vergund. De finale opkuis en eventuele ontsmetting maakt de verkoop of wederverhuur van het pand mogelijk. Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak ter plekke. We werken overwegend in de brede regio onderkant West-Vlaanderen: Waregem, Anzegem, Kortrijk, Kuurne, Harelbeke, Wevelgem, Menen, Wervik, Zonnebeke, Langemark-Poelkapelle, Ieper, Poperinge, Heuvelland.

Wil jij ook zonder zorgen jouw inboedel laten opruimen? Contacteer dan DVH