Verhuismateriaal huren

Verhuismateriaal huren zoals verhuislift op aanhangwagen, elektrische steekwagen, parkeerborden & andere signalisatie regio Waregem, Kortrijk, Ieper, Poperinge

Verhuislift op aanhangwagen

Hebt u een verhuislift op aanhangwagen nodig voor middellange- of lange periode? Dit kan het geval zijn bij renovatie- of nieuwbouwwerken, gefaseerde verhuis of de plaatsing van uw technieken zoals airco’s, zonnepanelen of warmtepomp- en airco buitenunits. Huur dan onze verhuislift op remorque of aanhangwagen.

We verhuren onze verhuislift op aanhangwagen aan de prijs van 175 EUR/ dag mits een waarborg van 500 EUR. U kan deze zelf ophalen of laten leveren. Wenst u deze geleverd ter plaatse dan vragen we een éénmalige leveringskost van 75 EUR.

Specificaties van onze verhuislift op aanhangwagen:

  • Maximaal draagvermogen van 250 kg
  • Hoogte ladderlift: 18 meter
  • Hoogte verhuis: tot het 5de verdiep

Elektrische steekwagen

Onze elektrische steekwagen of elektrische steekkar maakt het verhuizen en transporteren van zware of volumineuze objecten een stuk makkelijker. Denk maar aan verhuisopdrachten via trappengangen naar zolder- of kelderverdiepingen. Deze elektrische steekwagen is ideaal voor het verhuizen van kluizen, koelkasten, fornuizen, drankautomaten, kopieermachines, was- en droogmachines of andere huishoudapparaten etc.

We verhuren onze elektrische steekwagen aan de prijs van 150 EUR/ dag met een waarborg van 500 EUR. Het maximale draagvermogen van onze elektrische steekwagen bedraagt 200 kg.

Verhuur verkeers- en signalisatieborden

U wenst te verhuizen en moet verkeersborden plaatsen voor uw huis? Of hebt u werkzaamheden gepland waarbij aannemers de openbare weg dienen in te nemen? Bij DVH Verhuizingen kunt u naast onze complete verhuisservice ook terecht voor de huur van alle benodigde verkeers- en signalisatieborden. Het is van essentieel belang dat u zich ruim op tijd informeert u bij uw gemeente omtrent de benodigde vergunning en verkeersborden bij inname van het openbaar domein. De prijzen variëren van bord tot bord, maar u kan deze makkelijk opvragen via ons online contactformulier. We vragen bij deze huur enkel een waarborg van 200 EUR. Je kan onze verkeersborden huren per dag, per week of voor een langere periode. De meest courant aangevraagde signalisatieborden zijn verkeersbord E3, D1, B21 gecombineerd met geleidebakens en signalisatiekegels.

Indien u wenst dat wij zowel de aanvraag als de plaatsing van alle verkeers- en signalisatieborden op ons nemen. 

Voor het aanvragen van de inname openbare domeinen vragen wij 60€ + huur signalisatie, de borden worden gratis geplaatst op het adres door onze diensten. 

Oprijplaten

  • Rijplaten 1,500 x 1000 x 12mm
  • Gewicht 17kg
  • Draagvermogen 15T
  • Met 4 handgrepen

Rijplaten per stuk

Verhuispakketten

We bieden ook verhuispakketten aan tegen voordelige prijzen. Het voordeel van deze pakketten is dat je alles in één keer hebt. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd. Doordat je de materialen huurt, kun je aanzienlijk besparen op kosten.

​Bovendien zijn alle spullen in het pakket van hoge kwaliteit en speciaal ontworpen voor verhuizingen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat jouw spullen veilig en wel worden verplaatst.

Door te kiezen voor professionele verhuismaterialen, kan het verhuisproces soepeler en efficiënter verlopen en kun je met een gerust hart je nieuwe woning betreden.

Verhuispakket

Verhuisdekens

Verhuisriemen

Steekwagen

Met een steekwagen kun je apparaten gemakkelijk van de ene naar de andere plek verplaatsen zonder dat je hierbij je rug hoeft te belasten. Daarnaast is een steekwagen ook handig bij het verhuizen van zware objecten zoals wasmachine of dozen.

Verhuiskar

Een verhuiskar biedt een veilige en handige manier aan om grote en zware voorwerpen te verplaatsen zonder de vloer te beschadigen. Ook ideaal voor lange afstanden af te leggen met uw meubels.

Wil jij ook zonder zorgen verhuismateriaal huren? Contacteer dan DVH