Verhuisfirma Vleteren

Verhuisfirma te Vleteren

Verhuisfirma te Vleteren DVH Verhuizingen voert alle verhuisopdrachten uit bij gezinnen, senioren, alleenstaanden, studenten, bedrijven. Voor onze verhuizingen scoren we op de Google reviews 4,4 op 5 inzake service en klantentevredenheid. Want iedere verhuis is weer anders, dus blijven essentieel in onze stiel: ervaring, modern materieel én bekwame verhuizers in vast dienstverband. Kent u de kernwaarden van verhuisfirma DVH? Deze zijn: betrouwbaarheid, correctheid, discretie.

Bij DVH Verhuizingen weten we uit ondervinding dat verhuizen een hoop stress met zich brengt. Daarom nemen we spontaan initiatief om al uw zorgen meteen weg te werken.

Verhuisfirma voor Vleteren presenteert een verhuisformule die past bij u, uw situatie, uw budget.

De opties zijn: de standaard, de standaard plus of de full service verhuizing waar wijzelf één dag uit uw leven gewoon overnemen

Wil je goedkoop verhuizen in Vleteren , dan kan dat met verhuisfirma DVH Verhuizingen. Daar hebben we de standaard verhuisformule toe. Heb je weinig tijd, een grotere inboedel of kostbare en grote stukken te verhuizen, dan kies je ons verhuisaanbod standaard plus. Voor wie helemaal geen tijd heeft, wat minder mobiel of niet echt handig is, willen we ons full service verhuispakket aanbevelen. Zoek je een verhuisfirma met een aanbod op maat? Je hebt er één gevonden.

N

Horizontale uitbreiding : verhuiswagen + meubelbewaring voor wie voorlopig niets of maar een gedeelte naar zijn nieuwe stek kan meenemen of wie niet onmiddellijk de nieuwe woonst kan betrekken.

N

Standaard plus verhuizing: verhuiswagen, 2, 3 of meer medewerkers verhuizers, de stukken demonteren die moeten, de camion laden, verplaatsen, uitladen, remonteren op het nieuw adres, alle gerief op zijn juiste plaats zetten. Het inpakken van huisraad in dozen doet uzelf voordien.

N

Standaard verhuizing: verhuiswagen, 2 of 3 medewerkers verhuizers, inladen, verplaatsen, uitladen, alles naar binnen brengen. Demonteren en inpakken is door uzelf reeds gebeurd bij onze aankomst.

N

Full service verhuisformule: 1 of meerdere verhuiswagens, voldoende mankracht, vakkundig uit elkaar nemen van de deelbare stukken, sorteren en inpakken in noppenfolie van huisraad, opvouwen van kledingstukken en deze in kleerkastdozen verzamelen, huishoudtoestellen correct afkoppelen, etiketten aanbrengen die aangeven wat waar moet komen in het nieuw onderkomen, wegbrengen ter recyclage van afgedankt gerief. Na transport doen we alles nog eens over in omgekeerde beweging.

N
Verticale uitbreiding: verhuiswagen + verhuislift bij verhuizing van of naar een verdieping, bij moeilijke toegangen, krappe liften, ingeval van grote of zware stukken (piano’s, fitnesstoestellen, aquariums, ondeelbare kasten & fauteuils, …)

Verhuisbedrijf DVH is gespecialiseerd in meerdere segmenten: privéverhuizingen voor Vleteren, seniorenverhuizingen, kantoorverhuizingen, tijdelijke opslag van meubilair, opruimen van inboedels

Particuliere verhuizingen b2c

We verhuizen gezinnen, alleenstaanden, senioren, studenten, personen met een beperking. Eén van onze sterktes is dat we rekening houden met eenieders specifieke situatie.

Zakelijke verhuizingen b2b

Omvatten kantoorverhuizingen, bedrijfsverhuizingen, verhuizen van instellingen en openbare diensten. Dit segment vraagt heel wat bijkomende capaciteit. Op zoek naar een verhuisbedrijf die planning en organisatie, zorgvuldigheid, discretie hoog in het vaandel draagt? Je hebt er één gevonden.

Verhuisfirma DVH Verhuizingen werkt onder het kwaliteitslabel Erkend Verhuizer te Vleteren wat garant staat voor betrouwbare service en correcte toepassing van de tarieven

DVH Verhuizingen maakt deel uit van de Belgische Kamer der Verhuizers BKV. Deze federatie telt over de 100 Belgische verhuisfirma’s die het logo “Erkend Verhuizer” dragen en zich engageren tegenover de klant om kwalitatieve en betrouwbare verhuisdiensten te leveren alsook correcte verhuistarieven te hanteren. Het verschil zit hem in het management, de medewerkers, het materieel en de uitrusting.

  • Onze verhuizers zijn goed opgeleid en hebben ervaring met zowat alle genres verhuizingen in Vleteren.
  • Het verhuismaterieel is nieuw, van de beste kwaliteit, perfect onderhouden, verzekerd, gekeurd. Er is de beschikking over meerdere vracht- & bestelwagens, verhuisliften op vrachtwagen of op aanhanger, beschermmaterialen zoals verhuisdekens, verhuisdozen, kleerkastdozen, noppenfolie, beschermprofielen, matrashoezen, sjorbanden enz.
  • De tijdelijke meubelbewaring voldoet aan alle vereisten inzake veiligheid en klimatisatie.
  • Planning en organisatie zijn voor ons dagelijks management dag in dag uit onontbeerlijk. Alles begint met een gedegen voorbereiding. Bijvoorbeeld kunnen we op voorhand al eens afspreken om de opdracht goed in te schatten en te plannen. Ook om een idee te hebben van de inboedel van zolder tot kelder en evt. tuinhuis, de volumes voor de verhuiswagen, nodige mankracht, noodzaak tot een verhuislift, mogelijkheden om te laden en te lossen, het af te leggen traject, aanvragen van vergunning & borden voor parkeren, de reservatie van een plaatsje in onze meubelbewaring enz. Zo’n werkbezoek stelt ons ook in staat om een precieze offerte te maken. De dag zélf halen we werkelijk alles uit de kast, letterlijk en figuurlijk.

De prijs van een verhuizing te Vleteren hangt af van factoren zoals de afstand tussen de verhuisadressen, de omvang en waarde van de inboedel, het gewenst serviceniveau

De prijs van onze verhuizingen in Vleteren zijn altijd uitgedrukt BTW inbegrepen. Een verhuis met DVH kan al vanaf 435,60 EUR voor 3 uren waarbij één verhuiswagen en 2 verhuizers zijn inbegrepen. Elk extra half uur komt op 72,60 EUR. Bijkomende kilometers buiten de eerste 50 die inbegrepen zijn, kosten 1,21 EUR / km. Gebruik van een lift is reeds mogelijk vanaf 121 EUR.

Een gedetailleerd overzicht van onze verhuistarieven vindt u op de pagina prijs verhuisfirma.