Ons team

Patrick

Zaakvoerder

Janick

Mede-zaakvoerder

Emma

Liftbediende

Tim

Chauffeur CE / Verhuizer

Simon

Chauffeur C / Verhuizer

Mathieu

Verhuizer

Delfine

Chauffeur CE / Verhuizer

Sebastiaan

Verhuizer

De geschiedenis van DVH Verhuizingen

DVH Verhuizingen werd opgericht in 2007 als zelfstandig bedrijf voor vervoer en koeriersdiensten. Als gevolg van de groeiende vraag naar verhuizers, breidde het bedrijf zich uit naar verhuizingen. In zijn jonge jaren begon onze baas, Patrick, zijn carrière bij een verhuisbedrijf. Waardoor hij over de nodige ervaring beschikt.

We merkten dat er veel vraag was naar verhuizingen, dus we concentreerden ons volledig op het zijn van professionele verhuizers. In 2015 hebben we ons uitsluitend gericht op verhuizingen. Ons bedrijf werd aanvankelijk opgericht door Patrick en vrouw Janick na enkele jaren stapte zoon Tim, mee in het verhaal. We hebben echter altijd gestreefd naar groei en verbetering, en het in dienst nemen van meer mensen was de volgende logische stap. Waaronder onze schoonzoon Simon die als jobstudent begon en nu teamleider is. Onze dochter Emma ging ook werken in het bedrijf, waardoor het een echt familiebedrijf werd.

Nu hebben we een team van geweldige werknemers die ons helpen bij het realiseren van onze visie en doelen. Het voelt nog steeds als een familiebedrijf, maar dan wel een familiebedrijf met een groter team en meer mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. We creëren altijd een gezellige en familiale sfeer.
Onze waarden zijn belangrijk en staan centraal in alles wat we doen.

DVH Verhuizingen heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en professionele verhuisfirma. We hechten veel belang aan klanttevredenheid en zorgen ervoor dat elke verhuizing op maat wordt gemaakt voor de klant.

Zoals u ons kunt horen op TOPradio:
Ale gasten, moeje verhuizen? komt nekeer af vo meer informatie in één van oeze vestigingen in Deerlijk of in Iepere,
Een beestig en machtig team, alsan me veel leute en respect,
Wieder verhuizen me hjeel ons ert!

Wil jij ook zonder zorgen verhuizen? Contacteer dan DVH